| TANIŞALIM:):) | |
|
+8zac_rngn zanessa_aşkı baby-s zanessa DiLaN_ZaC* Admin ashleyT(uğçe) qnatsz sheyTan 12 posters |
Yazar | Mesaj |
---|
qnatsz sheyTan Admin
Mesaj Sayısı : 12 Nerden : Türkiye'den :P:P Meslek : Örenjii Kayıt tarihi : 25/04/08
| Konu: TANIŞALIM:):) Ptsi Nis. 28, 2008 7:07 pm | |
| evet arkadaşlar bu bölümde birbirimizi tanıtalım..
Ben Meryem ama gnelde bana Mary derler:):) Adana'dayım.. 13 yaşndayım..:P:P | |
|
| |
ashleyT(uğçe)
Mesaj Sayısı : 21 Nerden : L.A/ABD(ama şuan türkiye) İlgi Alanları : zac efron Kayıt tarihi : 02/05/08
| Konu: Geri: TANIŞALIM:):) Cuma Mayıs 02, 2008 8:50 pm | |
| merhaba ben tuğçe istanbula tatile geldim aslında amerika los angelasta yaşıyorum.zacin komşusuyum..eylüle kadar buradayım,site güzelmiş,hepinize merhaba | |
|
| |
Admin Admin
| Konu: Geri: TANIŞALIM:):) Salı Mayıs 06, 2008 3:06 pm | |
| - ashleyT(uğçe) demiş ki:
- merhaba ben tuğçe istanbula tatile geldim aslında amerika los angelasta yaşıyorum.zacin komşusuyum..eylüle kadar buradayım,site güzelmiş,hepinize merhaba
aramıza h.g canım Zac'in komşusunu aramızda görmek çok güzel birşey....:) | |
|
| |
ashleyT(uğçe)
Mesaj Sayısı : 21 Nerden : L.A/ABD(ama şuan türkiye) İlgi Alanları : zac efron Kayıt tarihi : 02/05/08
| |
| |
DiLaN_ZaC*
| Konu: Geri: TANIŞALIM:):) Ptsi Haz. 02, 2008 5:51 pm | |
| slm ben dilan urfada yasıyorum!..15 yasındaym sıkı bır zac hayranıyım!!tugcee lutfenn bool bool resım cek amerıkayaa gıdınceeeee!!! | |
|
| |
zanessa
| Konu: Geri: TANIŞALIM:):) Perş. Haz. 05, 2008 11:13 pm | |
| merhaba ben melike
14 yaşındayım
bursada yaşıyorum
hsm yi çok ama çok seviyormm | |
|
| |
baby-s
Mesaj Sayısı : 7 Yaş : 30 Nerden : türkiye=) Meslek : öğrenci,sanatçı(şarkı söylüyor,dans ediyor ve resim çiziyorum İlgi Alanları : Zanessa,Müzik,hsm. Kayıt tarihi : 13/07/08
| Konu: Geri: TANIŞALIM:):) Paz Tem. 13, 2008 7:44 pm | |
| Merhaba ben Selin. 14 yaşındayım.2 yıldır Hsm delisiyim.Zac'i de Vanessa'yı da çok seviorum.Zanessa senaryosu yazıorum.Bence bu foruma da senaryolar başlığı açılmalı.Çok eğlenceli.
Hepinizle tanıştığıma çok memnun oldum | |
|
| |
zanessa_aşkı
Mesaj Sayısı : 1 Yaş : 29 Nerden : zanessamın yanı Meslek : oyuncu, sanatçı =) İlgi Alanları : zanessa,hsm,müzik Kayıt tarihi : 13/07/08
| Konu: Geri: TANIŞALIM:):) Paz Tem. 13, 2008 8:22 pm | |
| slm ben melisa. 13 yaşındayım hsm yi ilk çıktığından bu yana takip ediyorum. çok sıkı bi zanessa hayranıyım. zacla vanessa bnm herşeyim. bende selin gibi zanessa senaryosu yazıyorum. tuğca gerçekten zacın komşusumusun?? ( çok şaşırdım ne kdr güzel ) | |
|
| |
zac_rngn
Mesaj Sayısı : 7 Yaş : 29 Nerden : DİYARBAKIR Meslek : ÖĞRENCİ İlgi Alanları : SİNEMA,MÜZİK Kayıt tarihi : 18/08/08
| Konu: Geri: TANIŞALIM:):) Ptsi Ağus. 18, 2008 8:42 pm | |
| HERKESE SELAMMM... BEN RENGİN.13 YAŞINDAYIM.DİYARBAKIR DA YAŞYORUM. HSM, ÖZELLİKLE DE ZAC EFRON HAYRANIYIM. ŞİMDİDEN TANIŞTIĞIMIZA MEMNUN OLDUM.
| |
|
| |
**EdOsHh~a$hL€y
Mesaj Sayısı : 6 Yaş : 32 Nerden : kocaeLi Meslek : ögrenci Kayıt tarihi : 06/09/08
| Konu: Geri: TANIŞALIM:):) C.tesi Eyl. 06, 2008 4:27 pm | |
| seLam miLLet bende Eda 16 yaşındayım kocaeLinde yaşıyorum umarım benıde aranıza aLırsınız :) | |
|
| |
Sharpy-Gizem
| |
| |
Lucas_simge
Mesaj Sayısı : 44 Nerden : lucas nerdeyse bende ordan İlgi Alanları : lucas Kayıt tarihi : 26/10/08
| |
| |
=AsHlEyShEkErİ=
Mesaj Sayısı : 21 Yaş : 29 Nerden : paris İlgi Alanları : ashley tisdale süper yha Kayıt tarihi : 21/02/09
| Konu: MERHABA C.tesi Şub. 21, 2009 9:24 pm | |
| slm ben ece eje de diyebilirsiniz ashley hayranıyım | |
|
| |
| TANIŞALIM:):) | |
|